maanantai 26. tammikuuta 2015

ihana vapaapäivä ja höyrytety, paistetut & keitetyt kruunuvihannekset

Takka, sohva, kahvi ja läppäri. <3 Siinä tämän päivän tekemiset kokonaisuudessaan! Kaupassa käyty jo aiemmin ja ruokakin syöty...nyt: naatitaan!!!

Viime viikolle tuli about 10h liikuntaa + hyötyliikunta tietty. Toiselle se on vähän, toiselle (mulle) kunnon duunia jo. Viikolla tuli pidettyä vain yksi lepopäivä, sekin meni muita hommia puuhatessa. Nyt, me, myself& I on ja pysyy soffalla takan lämmössä. Koko päivän. Tuntee oikein, kun kroppa kehrää... :)

Krrrrrrrrhhh...

Sohvaseuraa ;)

Ja päivän asento!

Nuista vihanneksista...varmaan monelle tuttu juttu: tulloo korvista kukkakaalit, parsakaalit yms... Olen kirjaimellisesti kiskonut kruunuvihanneksia pussillisen/pvä 7vkon ajan ja enää ei pysty!!!Paistettuna, hörytettynä, keitettynä, uunissa....jaiks! Ollut niin helppo ja halpa...Ja nyt tulee korvista..

Katselin foodiella valikoimia sillä silmällä, että aivan pakko laajentaa sitä valikoimaa kotona. Bongasin uusia vihannespusseja (jipii?) ja makuja. Sitten kauppaan,koppaan ja kotiin. 

Tuo Bronx style vegetables vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta:Jos vihannekset maistuisivat taasen...Toki on sokeria ja löytyy hiilariakin, mutta...jos nam..

Haukotus, taitaa olla päikkärien aika pikkuhiljaa... 

Have a good one,
Maarit

PS...OMG, wrong blog!!! :D this was for my other blog, Finnish... I´m tired, yes.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Your comment is my pleasure :)